Оголошення : 20 ювілейна міжнародна виставка “Деревообробка”

Якщо Ви хочете дізнатися останні тенденції у деревообробній галузі, укласти нові контракти, оновити свої знання, отримати нові контакти, натхнення та безліч нових ідей, тоді Вам, обов’язково, слід відзначити у календарі виставку Деревообробка, як подію, яку варто відвідати: 30 травня – 2 червня, м. Львів, вул. Щирецька, 36, ВЦ Південний-ЕКСПО!!!

Про грандіозність виставки «ДЕРЕВООБРОБКА 2017» свідчать наступні факти:

• 150 компаній учасниць;

• 410 брендів з 25 країн світу;

• 23 % нових компаній, в т.ч. з України, Польщі, Німеччини, Італії, Латвії, Естонії, Словенії, Австрії.

Підготовка до основної галузевої виставки набирає обертів з кожним днем. Адже більшість постійних учасників ретельно готуються до цьогорічної події і будуть презентувати як ринкові новинки так і іноземні бренди. Крім цього, спостерігається значний інтерес з боку нових підприємств, таких як: FINK SRL Woodworking tools, RESBUD Marek Duda PUHP , KATRES s.r.o. VALMAGGI CALDAIE SRL, СOSTRUZIONI NAZZARENO SRL, TERMOLEGNO SRL, SORMEC 2000, TECNO AZZURRA SRL, Kesla, Завод Кобзаренка, ТОВ «ЛАКОФАРБОВИЙ ЗАВОД «АВРОРА», “Корпорація Поліфасад” ТОВ ТОВ Дніпроенергосталь, «РТІ ГРУП» ТОВ, “Промтех-майстер” ПП, “Боненкамп” ТОВ, “Оттенстен Україна ЛТД” ТОВ, “Аллорі” ТОВ, “Ківшсервіс” ПП, “Лінеар” ТОВ, Завод Eskaro Україна та ін.

На цьогорічній виставці будуть представлені сучасні технології для української лісової промисловості, подрібнювачі вітчизняного виробництва, модульні системи аспірації, обладнання лісосушильних камер, високопродуктивне лісопильне обладнання для первинної переробки, комплексні лісопильні лінії, комплексні рішення по організації нових і модернізації діючих лісопильних цехів та деревообробних виробництв, чималий асортимент високоякісної лако-фарбової продукції для різних сфер застосування та ін.

Крім цього, на виставці «Деревообробка 2017» буде більш ніж достатньо заходів, які безумовно привернуть увагу відвідувачів. Зокрема:

– Конференція «Можливості використання інструментів закупівельної групи при закупівлі круглих лісоматеріалів для деревообробників та спільної реалізації меблів для українських виробників”

– Засідання Української Асоціації Деревообробного Обладнання

– Інформаційний семінар «FSC ЯК ІНВЕСТИЦІЯ У ВАШЕ МАЙБУТНЄ», де буде розкрита наступна тематика: перспективи FSC сертифікації для деревообробних компаній; аналіз розвитку FSC сертифікації в Україні; використання інформаційних продуктів FSC для бізнесу; значення бренду FSC на міжнародному та внутрішньому ринках.

– Нон-стоп презентації новинок

– Конкурси та розіграші цінних подарунків.

– Діюча міні-фабрика з виробництва меблів.

Таким чином, виставка «ДЕРЕВООБРОБКА 2017» стане місцем зустрічі з усіма учасниками ринку, важливим кроком для бізнесу і знаковою подією у галузі. Тому поспішайте замовити запрошення >>> http://www.galexpo.com.ua/derevo/


Дирекція виставки «Деревообробка» ,

Відділ лісових ресурсів, машин
та технологій Львівського ОУЛМГ

January 3, 2019